Etusivu

Pikkujoulutunnelmia & uusi hallitus 2020 🎉😊 /// Images from the pre-Christmas party & the new board 2020 🎉😊

Kiitoksia kaikille aivan mahtavasta illasta ja kuluneesta tanssivuodesta!! 😍😊

Hallitus kiittää ja kumartaa mukana olleita osallistumisesta ja avusta yhdistyksen aktiviteeteissa. Eilisessä syyskokouksessa valittiin uusi hallitus tulevalle kaudelle jatkamaan edeltäjänsä touhuja. Ensi vuoden hallituksessa jatkavat puheenjohtajana Antonia, ja hänen kanssaan hallituksessa ovat mukana Antti, Jarkko ja Teresa. Hallituksen varajäseninä toimivat Laura ja Panu. 👏 Kevään ohjelma julkaistaan myöhemmin, kun uusi halitus aloittaa hommat lomien jälkeen.

Salsa del Este jää hetkeksi joulutauolle ja toivottaa rauhallista joulun aikaa jokaiselle! ❄️🎅 Nähdään ensi vuonna! 🤩💃🕺

///

Thank you all for the great evening and for the whole year! 😍😊

The board would like to thank everybody for participating in the association’s activities. In yesterday’s autumn meeting we chose a new board for the next year. Antonia will continue as the chairperson and she will be joined in the board with: Antti, Jarkko and Teresa. Laura and Panu will be vice board members. 👏 The springs class dates will be released later when the new board starts working.

Salsa del este will take a small winter break and wishes happy holidays to everybody! ❄️🎅 See you next year! 🤩💃🕺

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s