Etusivu

Etsitään uutta opettajaa!💃🕺 // New teacher needed! 💃🕺

Moi! Hope you had a nice beginning of the year!

*IN ENGLISH BELOW*

Pidätkö kuubalaisista rytmeistä, bachatasta tai kizombasta ja tanssin ilon jakamisesta?Onko sinulla myös kokemusta opettamisesta? Silloin saatat olla juuri mitä tarvitsemme! Etsimme opettajaa alkeiskurssille ja/tai edistyneemmille tanssijoille vuodeksi 2021.Jos olet kiinnostunut, lähetä meille sinun CV sähköpostilla osoitteeseen salsadelestery@gmail.com 30.tammikuuta mennessä.

*In English:

Do you like cuban rhythms, bachata or kizomba, and sharing the joy of dancing? Do you also have teaching experience? Then you might be exactly what we need! We are looking for a teacher for beginner’s course and/or advanced levels for 2021. If you are interested, send us your CV at salsadelestery@gmail.com until January 30th.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s