Syksy 2018

Syksyn 2018 ohjelma:

Aika: Torstaisin 6.9. alkaen
Paikka: Las Palmas
klo 19-20 Parisalsan alkeet (kausimaksun maksaneille)
– Alkeistunneille osallistuminen ei edellytä minkäänlaista tanssitaustaa ja paikan päälle voi tulla ilman paria. Tuntien aikana vaihdetaan paria, joten kaikki pääsevät tanssimaan. Eri ihmisten kanssa tanssiminen edistää omaa oppimista, mutta jos tulet oman parisi kanssa, ja haluatte tanssia vain keskenänne, ei sekään ole kiellettyä.
Tunneilla voi tanssia sukissa tai sileäpohjaisissa kengissä. Päälle rennot, mukavat vaatteet.

klo 20.00-20.30 Soolo (maksuton)
– Soolotunneilla tanssitaan salsan lisäksi toisinaan myös bachatan ja kizomban askeleita. Soolossa on avoin taso, joten kaikki ovat tervetulleita tanssitaustasta riippumatta!

klo 20.30-22.00 Tanssi-ilta (maksuton)
– Torstaisin loppuilta on vapaata tanssia ja lattarimeininkiä! Kokeneempia tanssijoita voi rohkeasti hakea tanssimaan. Illoissa soitetaan pääosin salsaa, ja lisäksi bachataa ja kizombaa.

Aika: Sunnuntaisin 7.10, 14.10, 18.11, 2.12 klo 15-17
Paikka: Joensuun Tanssiopisto, Kaislakatu 6
Klo 15.00-16.30 Parisalsa, keskitaso (kausimaksun maksaneille)
– Keskitason tunnit on tarkoitettu pidempään, vähintään vuoden tanssineille. Tunneilla opetellaan uusia kuvioita, mutta ei unohdeta rentoa meininkiä!

Klo 16.30-17.00 Vapaa tanssi (maksuton)
– Keskitason tuntien jälkeen on myös varattu aikaa vapaalle tanssille. Jos et halua osallistua tunnille, voit tulla sen jälkeen myös vain tanssimaan. Kuten myös torstaisin, myös näillä vuoroilla soitetaan salsan lisäksi bachataa ja kizombaa.

Huom! Tunneille ei tarvitse ilmoittautua, vaan paikalle voi vain tulla.
Hintatiedot löytyvät täältä: https://salsadeleste.com/maksut/