Maksut

Jäsenmaksu vuodelle 2017

Kalenterivuoden jäsenmaksu on 10€ (sisältää kaksi tanssituntia). Maksetaan alla mainitulle tilille viitenumerolla 10 20160.
HUOM! Yhdistyksen jäsenmaksu maksetaan kalenterivuosittain, vuoden alussa maksettu jäsenyys on siis voimassa myös syyskauden.

Jäsenmaksun maksettuasi täytä jäsentietolomake. “Yhdistyslain 11 §:n mukaan yhdistyksen jäsenistä on hallituksen pidettävä luetteloa. Luetteloon on merkittävä kunkin jäsenen täydellinen nimi ja kotipaikka.”

Kausimaksut: Syyskausi 2017

Jäsenmaksut ja kausikortit maksetaan viitteellisenä tilisiirtona yhdistyksen tilille FI35 5770 0520 2754 93 (BIC OKOYFIHH). Saat halutessasi tunnilta mukaasi tilisiirtolomakkeen, jolla maksun voi maksaa. Saat 10 tunnin sarjakortin maksua vastaan tunnilta kortin, johon käynnit merkitään. Yksittäiset tuntimaksut maksetaan käteisellä. Muista: keväällä maksettu jäsenyys on voimassa koko kalenterivuoden!

Tuntimaksut käytetään yhdistyksen tanssitoiminnan edistämiseen – tuet siis itseäsi 🙂

Käytä oikeaa viitenumeroa! Jos maksajan nimen kohdalla on joku muu, kuin se johon maksu kohdistuu, ilmoita tällöin molemmat tullessasi ensimmäistä kertaa tunnille. Ja huomaathan, että maksun siirtyminen pankista toiseen saattaa kestää useita päiviä.