Maksut

Jäsenmaksu vuodelle 2018

  1. Maksa jäsenmaksu 10 € (tällä summalla voit aluksi kokeilla kaksi tanssituntia ja sitten maksaa kausimaksun). HUOM! Jäsenyys on voimassa kalenterivuoden ja halutessasi voit maksaa sekä jäsenmaksun ja kausimaksun yhtenä summana (ks. taulukko alla).
  2. Täytä jäsentietolomake maksettuasi jäsenmaksun.
  3. Maksa kausimaksu syksylle 2018 tai 10 tunnin sarjakortti (katso tarkemmat hinnat sekä maksukohtaiset viitenumerot oheisesta taulukosta).

Jäsenmaksu maksetaan viitenumerolla 10 20160. Jäsenmaksut ja kausikortit maksetaan viitteellisenä tilisiirtona yhdistyksen tilille FI35 5770 0520 2754 93 (BIC OKOYFIHH). Saat halutessasi tunnilta mukaasi tilisiirtolomakkeen, jolla voit maksaa laskun. 10 tunnin sarjakortin, johon käynnit merkitään, saat myös tunnilta. Yksittäiset tuntimaksut maksetaan käteisellä.

Tuntimaksut käytetään yhdistyksen tanssitoiminnan edistämiseen.

Käytä oikeaa viitenumeroa! Jos maksajan nimen kohdalla on joku muu, kuin se johon maksu kohdistuu, ilmoita tällöin molemmat tullessasi ensimmäistä kertaa tunnille. Ja huomaathan, että maksun siirtyminen pankista toiseen saattaa kestää useita päiviä.

Huom! Kausimaksuja ei hyvitetä. 10 kerran korttien käytölle ei ole aikarajaa.

IMG_5608