Salsa del Este

Joensuun salsayhdistys Salsa del Este ry (”Idän Salsa”) on Joensuun ja itäisen Suomen salsayhdistys 🙂

Yhdistys on perustettu edistämään salsan, bachatan, reggaetonin ja muiden maukkaiden paritanssien harrastamista latinalaisen-karjalan alueella. Tätä tehtävää Salsa del Este toteuttaa järjestämällä valmennusta, erilaisia tanssi-iltoja ja muita harrastusmahdollisuuksia. Yhteisölliseen itäsuomalaiseen tapaan valmennustoimintaa suoritetaan talkoohengellä ja osaamista jakaen, olkoon se kuinka köpäkkää tahansa.

Salsa del Este ry:n säännöt

Opetus

Yhdistys järjestää tunteja vain jäsenilleen, joten jokaisen tunnilla kävijän on suoritettava jäsenmaksu. Sen jälkeen tunnit voi maksaa joko kertamaksuna tai kaikki kauden (kevät/syksy) viikkotunnit sisältävänä kausimaksuna. Tuntimaksut Salsa del Este käyttää vuoden aikana sääntöjensä mukaisesti tanssitoiminnan edistämiseen.

Yhdistys tuo aika ajoin myös vierailevia ohjaajia maakuntaan. Salsa del Este suhtautuu muihin maailmanlaajuisesti levinneisiin ja sosiaaliselta pöhinältään samankaltaisiin tansseihin sisarlajeinaan.

Vapaaehtoistoiminta

Yhdistyksemme toiminta perustuu vapaaehtoisuuteen. Tarvitsemme aina virkeitä vapaaehtoisia järjestämään tapahtumia tai auttamaan erityisosaamisellaan. Voit esimerkiksi olla mukana opettamassa, soittamassa musiikkia tanssi-illoissa, järjestämässä bileitä ja tanssikursseja, toimia graafisena suunnittelijana, kääntäjänä tai valokuvaajana taikka muuten kantaa kortesi kekoon toiminnan hyväksi! Lähetä yhteystietosi osoitteeseen salsadelestery@gmail.com, niin olemme sinuun yhteydessä.