Kevät 2023

Suositut parisalsan tunnit jatkuvat 7.2.2023!

Kursseilla opettajana toimii Eija Vatanen.
Parisalsan alkeet ja jatkokurssi tiistaisin 7.2.-25.4.2023.
Paikka: Riveria Peltola (Peltolankatu 4 – Luokkahuone F105 ”Peilihuone”)

Parisalsan alkeet tiistaisin klo 18-19

Tällä kurssilla harjoittelemme kuubalaisen parisalsan perusaskelta ja vartalonkäyttöä soolona sekä peruskuvioita parin kanssa. Et tarvitse aiempaa tanssikokemusta ja tunneille voit tulla itseksesi tai parin kanssa. Tunnilla kierrätetään paria, joten kaikki pääsevät tanssimaan! Jos haluat tanssia vain oman parisi kanssa, sekin on ok! Tunnit ovat jatkoa syksyn 2022 alkeiskurssille. 

Parisalsan alkeisjatko tiistaisin klo 19-20 (0,5-1v. tanssitaustaa)

Parisalsan alkeisjatko-kurssi on suunnattu jo hieman tanssikokemusta kerryttäneille. Kurssi alkaa syksyllä 2022 opittujen kuvioiden kertaamisella ja jatkuu uusia kuvioita opetellen. Kurssi sisältää myös rytmin sekä vartalonkäytön harjoituksia sekä oman tanssin vahvistamista. Hyppää rohkeasti mukaan, vaikka salsan tanssimisesta olisikin vierähtänyt hetki.

Kurssit etenevät kauden edetessä, joten kannattaa hypätä mukaan heti helmikuussa! Jos haluat kysyä lisää tai olet epävarma kummalle kurssille sinun kannattaisi osallistua, ota rohkeasti yhteyttä Messenger- tai Instagram-viestillä @salsaeija tai Salsa del Esten kautta. Jos olet jo tanssinut peruskuvioita aiemmin, mutta olet epävarma vielä perusaskeleesta ja rytmistä, tule mukaan vaikka molemmille tunneille!

Yksittäisen tunnin hinta on 7 €. 

Huom. Alkeis- ja alkeisjatkotunnit tulee maksaa erikseen. 

Jäsen- ja kausimaksut löytyvät sivuiltamme: https://salsadeleste.com/maksut/

HUOM! Tunneille ei tarvitse ilmoittautua etukäteen.