Etusivu

Maria Ylönen vierailee 7.12.2013

27. October 2013

Maria Ylönen saapuu Salsa del Esten vieraaksi 7.12.2013 ja virittää salsaajat valmiiksi pikkujouluriemuun! Paikkana Motoran sali, Papinkatu 5 (käynti sisäpihalta).

Ohjelma

10.30–11.30

Salsaton

Avoin salsatunti soolona. Tunnilla opetellaan yksinkertainen koreografia. Kaikki salsan perusaskeleen osaavat mukaan!

11.30–13.00

Parisalsa 1

Parisalsan alkeisjatkotunti. Tunnilla harjoitellaan perusaskeleen tekniikkaa, painonsiirtoa ja tyyliä. Miltä parisalsan tulisi tuntua ja näyttää. Hyvää harjoitusta jokaiselle uudelle tai vanhalle salserolle!
Huom! 1 1/2 tuntia

13.00–13.45 Tauko
13.45–15.15

Parisalsa 2

Parisalsan keskitason tunti. Harjoitellaan tekniikkaa, kuljetuksia ja mitä on tyylikäs tanssi. Tunnilla jo hieman harrastaneille uusia kuvioita.
Huom! 1 1/2 tuntia

15.15–16.15

Parisalsa 3

Parisalsan jatkotason tunti useamman vuoden harrastaneille, jossa haastavampia kuvioita ja tekniikkaa.

Hinnat

1 tunti 10 € (myös 1,5 tunnit), 2 tuntia 19 €, 3 tuntia 27 €, koko päivä 34 €

Maria Ylönen

Maria on valmistunut tanssinopettajaksi OAMK:sta vuonna 2006 ja viimeistelee tällä hetkellä tanssipedagogiikan maisteriopintojaan Teatterikorkeakoulussa. Marialla on monipuolinen tanssitausta, johon kuuluu lajeja mm. jazz-tanssista, balettiin, kansantanssiin ja nykytanssiin. Sydämensä Maria on kuitenkin menettänyt erityisesti kuubalaisille ja latinalais-amerikkalaisille tansseille. Opintomatkoja Kuubaan on kertynyt lukuisia ja hän jatkaa edelleen monimuotoisen kuubalaisen tanssmariaylonenikulttuurin opiskelua niin Suomessa kuin Kuubassakin.

Latinalais-amerikkalaiseen tanssikulttuuriin hän tutustui jo 12 -vuotiaana asuessaan 2 vuotta Nicaraguassa. Maria on toiminut pitkään freelancer-tanssinopettajana Oulun seudulla opettaen tanssinlajeja salsasta nykytanssiin. Tanssin harrastajien lisäksi hän on toiminut tuntiopettajana Oulun seudun ammattikorkeakoulun tanssinopettajakoulutuksessa. Tällä hetkellä Maria opettaa SalsaStudio Helsingissä ja kiertää ilahduttamassa ja opettamassa salsan harrastajia eri puolilla Suomea sekä innostamassa uusia harrastajia lajin pariin. Taskussa on myös mitali latino show –tanssin SM -kilpailun pienryhmät -sarjasta (2011) Jyväskyläläisen Latin Show Dancersin riveissä. Tanssijana Maria on nähty myös toukokuussa 2013 ensi-iltansa saaneessa Somos Cuba –tanssi- ja musiikkishow’ssa, jonka koreografeina toimivat kuubalaisten tanssien huippuammattilaiset Guillermo Zayas ja Ranses Charon (järjestäjänä SalsaStudio).

Paritanssit ovat erityisesti Marian sydäntä lähellä, niissä kiehtoo saumaton yhteistyö ja vapaan tanssin ennalta arvaamattomuus. Hän on saanut paljon kiitosta selkeästä ja iloisesta opetustyylistään.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s