Etusivu

Salsa del Este goes Bachata (and Salsa) 5.8.2013

2. August 2013

Tarjolla siis bachataa, sekä salsan tyylittelytunti naisille. Bachata-osuus on suunnattu jatkotason tanssijoille, eli kaikille teille jotka olette käyneet salsailtojemme bachatatunneilla. Opettajana Liina Heiskanen partnerinsa Pedron kanssa suoraan Salzburgista Itävallasta!

Liina on tanssinut pari vuotta sitten myös Joensuun laiturilla ja nykyisin hän opettaa bachataa Salsa Studio Salzburgissa partnerinsa Pedron kanssa. Liina on myös LA-tyylin salsan harrastaja sekä Zumba-Fitnesstrainer.

Paikka:

Motoran sali. Papinkatu 5, käynti sisäpihan puolelta.

Aika:

Maanantai 5.8.2013

*Bachata workshop 17:30 – 19:00 (Couples | Intermediate / Advanced)

*Salsa ladies styling 19:00 – 20:00 (Solo | Basic / Intermediate)

***Tunnit Salsa del Esten jäsenille ilmaisia!! Lessons are free for our members!!***

Muille Bachata workshop 8 eur ja Ladies styling 5 eur. HUOM. Salsa del Esten vuoden 2013 jäsenyys vain 10 euroa!! Jäsenenä saat nämä huikeat workshopit ilmaiseksi sekä syyskauden alussa kaksi ilmaista salsatuntia valitsemiltasi tunneilta. Katso jäsenyyden maksuohjeet ja syksyn aikataulu:

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s