Etusivu

Syyskokous ja pikkujoulut!

30. November 2012

Syyskokous

Salsa del Este ry:n sääntömääräinen syyskokous 2012 järjestetään lauantaina 8.12.2012 Joensuun Tiedepuiston Serendipity Café -tilassa Temple of Challenge -tilassa alkaen kello 18.00. Käsiteltävänä ovat sääntömääräiset asiat. Tärkeimpinä siis toimintasuunnitelma, tuloja menoarvio sekä liittymis- ja jäsenmaksun suuruus seuraavalle kalenterivuodelle; hallituksen puheenjohtajan ja jäsenten valinta; toiminnantarkastajien valinta. Kaikki jäsenet ovat tervetulleita, ja ei jäsenillekin oletettavasti annettaneen vähintään läsnäolo-oikeus.

Pikkujoulut

Kun on saatu kokous kokoustettua, siirrytään pitämään hauskaa pikkujoulujen pariin. Kekkerit aloitetaan lyhyellä, kaikille sopivalla opetustuokiolla. Tämän jälkeen luvassa vapaata tanssia, ruedaa, seurustelua ja naposteltavaa noin klo 23.30 asti. Yhdistys tarjoaa ainakin hieman glögiä ja suuhunpantavaa.

Paikkana siis Tiedepuiston Serendipity Café Temple of Challenge. Sisäänkäynti on Tiedepuiston tornin juuressa sisäpihan puolella. Seuraa ulkotulia. HUOM! Mikäli ovella ei ole ketään päästämässä sisälle, soita kuumalle salsalinjalle numeroon 040 9350 809 (numero on myös ovessa).http://www.carelian.fi/kokousmaailma/temple_of_challenge

Jotta tarjoiluun osattaisiin varautua riittävästi, toivomus olisi, että mahdollisimman moni ilmoittautuisi ennakkoon viimeistään tiistaina 4.12.. Ilmoittautuminen onnistuu ilmoittautumalla tapahtumaan Facebookissa. https://www.facebook.com/events/177398202392346/

Pikkujoulut päättävät myös syyskauden maanantaisten opetusten osalta, eli viimeinen opetuskerta on 3.12. Avoin tanssi-ilta jatkuu kuitenkin vielä Palaverissa kaksi seuraavaa viikkoa, 17.12. asti. Musiikki soi siis maanantaisin klo 20-22.

Tervetuloa viettämään mukavaa iltaa salsan merkeissä hyvällä porukalla!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s