Etusivu

Tiiviskurssille kaivataan viejiä

LISÄÄ VIEJIÄ KAIVATAAN PARISALSAN ALKEISIIN!

17. maaliskuuta järjestettävä tiiviskurssi on kerännyt jo mukavan määrän ilmoittautuneita! Koska suurin osa tähän mennessä ilmoittautuneista on seuraajia, niin parisalsan alkeistunnille TÄMÄN PÄIVÄN (1.3.) JÄLKEEN YKSIN ILMOITTAUTUVAT SEURAAJAT joutuvat valitettavasti varasijoille viejä-seuraaja -tasapainon ylläpitämiseksi. Muilla tunneilla on vielä tilaa KAIKILLE! Huom. YKSIN ILMOITTAUTUVAT VIEJÄT (miehet) sekä PARIT ovat edelleen enemmän kuin tervetulleita ilmoittautumaan myös parisalsan alkeisiin! Nyt miehet vauhtia töppösiin, daameja on jonoksi asti! 

IN ENGLISH:
MORE LEADERS WANTED FOR COUPLE SALSA!

Due to the uneven amount of leaders and followers signed up for the Couple Salsa for Beginners (17th of March), all FOLLOWERS who sign up alone after today (March 1th), WILL BE PUT ON A WAITING LIST. The restriction applies only to class Couple Salsa for Beginners. The enrollment for all other classes is still open for everyone. LEADERS who sign up alone as well as COUPLES are still welcome to sign up for the Couple Salsa for Beginners. Guys, this is your change, there’s a queue of women waiting to dance! 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s