Etusivu · Front page

Syksy alkuun kuubalaisilla rytmeillä! 💃🕺 // Start your autumn season with some tropical cuban rhythms! 💃🕺

*** ENGLISH BELOW***

Täällä taas! 💃🕺

Huomenna, torstaina 12.9. alkavat syyskauden alkeistunnit! Tule oppimaan tai kertaamaan salsan perusteita ja nauttimaan kuubalaisista rytmeistä! Alkeistunnit pidetään torstaisin Las Palmasissa klo 19-20, jonka jälkeen on vapaata tanssia. Alkeistunnit opettaa Eija Vatanen. Tanssi-iltojen aikana voit kerrata opittua ja tutustua muihin salseroihin!

Jos perusaskeleet ja -kuviot ovat hallussa, tervetuloa tiistaisin keskitason tunneille Gloriaan klo 18-19. Nämä tunnit alkavat 17.9., ja opettajana toimii Lazaro Laguardia. Myös tiistain tuntien jälkeen on mahdollista jäädä hetkeksi tanssilattialle. 💃🕺

HUOM! Ensimmäiset tunnit 12. ja 17.9. ovat ilmaiset kaikille, joten nyt on hyvä tilaisuus pyytää kaikki kiinnostuneet kaverit mukaan!

SYKSYN OHJELMA LYHYESTI:

Keskitason parisalsa tiistaisin 17.9. alkaen klo 18-19, Gloria (Lazaro Laguardia)

Parisalsan alkeet torstaisin 12.9. alkaen klo 19-20 , Las Palmas (Eija Vatanen)

TANSSI-ILTA torstaisin 12.9. alkaen klo 20-22, Las Palmas (vapaa pääsy, narikka ei-jäsenille 1€)

Syksyn ohjelman löydät nettisivujen Viikkotunnit -sivulta., ja hintatiedot Maksut -sivulta.

Afrokuubalainen tiiviskurssi 21.-22.9.

Vielä vajaa viikko aikaa ilmoittautua näiden upeiden opettajien tiiviskurssille! Parisalsan lisäksi tiedossa kuubalaista rumbaa, sonia, ladies’ styling -salsatunti ja pehmeitä rytmejä. Indira & Yunier ovat vain vierailulla Suomessa, joten tämä on ainutlaatuinen tilaisuus!

Lisätiedot kurssista löydät klikkaamalla tästä.

Tässä myös linkki ilmoittautumislomakkeeseen.

Vaikka et pääsisi kurssille, olet lämpimästi tervetullut lauantain bileisiin Bepopiin klo 19-22! Laitetaan syksy alkuun letkeillä rytmeillä! Bileisiin on vapaa pääsy (narikka 2,5€). Klikkaa täältä bileiden FB-tapahtumaan!

ENGLISH:

Guess who’s back, back again?! 🙂 💃🕺

Tomorrow, Thursday 12th of September our weekly beginner’s courses start again! Come to learn the basics of salsa while enjoying the cuban rhythms! The class starts at 7pm at Las Palmas and it will be held by Eija Vatanen! After the class, we will continue the evening with our social salsa dancing. During our social salsa evenings you have the chance to learn and practice your salsa moves, enjoy the latin rhytms and get to know more new people!

And if you are a bit more experienced, don’t forget that on Tuesday 17.9 start our weekly intermediate salsa classes! The class starts at 6pm at Gloria and is held by Lazaro Laguardia!

NOTE! To celebrate the start of the new season, the first classes, on Thursday 12.9. and on Tuesday 17.9. are free for everyone. So take this great opportunity to get to know the secrets of salsa & invite your friends to join!

For more info about our classes, check the weekly classes -page. Info about payments is on this page.

AUTUMN PROGRAM IN SHORT:

Intermediate couple salsa on Tuesdays at Gloria, 6-7pm (Lazaro Laguardia)

Beginners’ couple salsa on Thursdays at Las Palmas, 7-8pm (Eija Vatanen)

SOCIAL DANCING on Thursdays at Las Palmas, 8-10pm (free of charge, cloakroom fee for non-members 1€).

Afro-Cuban weekend course 21.-22.9.

And if you want to learn some more authentic Afro-Cuban styled dances (ex. son, rumba, suave), you have almost a week to sign up for our intensive course weekend, which will be held on the 21-22 of September! So act fast!
More info about the intensive course on this page.
To enroll, fill in the form here.

Even if you can’t join the course, you are most welcome at the party at Bepop on Saturday evening 22.9. at 7p.m.! The party is free of charge (cloakroom fee 2,5€). Click here to see the FB event of the party!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s