Etusivu · Front page

JOITAIN MUUTOKSIA TÄMÄN JA ENSI VIIKON TUNTEIHIN!///SOME CHANGES TO THIS WEEK`S AND NEXT WEEK`S LESSONS!

*** IN ENGLISH BELOW ***

JOITAIN MUUTOKSIA TÄMÄN JA ENSI VIIKON TUNTEIHIN!

Tässä hieman infoa tämän ja ensi viikon muutoksista.

➡️ Tänään parisalsan alkeistunti pidetään normaalisti klo 19-20 Las Palmasissa. Huomatkaa seuraava❗️❗️ Tunnin jälkeen on luvassa paribachatan opetustuokio Eijan ja Ranieron vetäminä. Bachata -tanssi on nelijakoinen tanssi ja se saanut alkunsa Dominikaanisesta tasavallasta. Tänään tanssimme alkuperäistä bachataa hidastempoisempaa ja romanttisempaa sensuaalibachataa. Jääkää siis tunnin jälkeen tutustumaan tähän nautinnolliseen tanssiin.❗️😍 Paribachatatuokion jälkeen ilta jatkuu normaalisti kymmeneen saakka vapaan tanssi-illan merkeissä.

➡️ Bachata saa jatkoa myös ensi viikolla, sillä korvaamme tiistaina keskitason tunnin kokonaan Dominikaanisen paribachatan tunnilla, jonka pitää meille Lazaro. Tunti normaalisti ensi viikolla Gloriassa klo 18-19. 💃🕺

➡️ Viikon päästä torstaina 7.11. salsailta siirretään Las Palmasista Gloriaan opiskelijabileiden takia. Muistutamme teitä vielä tästä muutoksesta pitkin viikkoa!

PS. Muistakaa tämän viikon lauantaina Salsa del Esten Halloweenbileet Bepopissa!!! 🥳🤩

///

SOME CHANGES TO THIS WEEK`S AND NEXT WEEK`S LESSONS!

Here is some info for this week and next week.

➡️ Today beginner’s salsa lesson is held normally at Las Palmas at 7pm. ❗️❗️However, this week Eija and Raniero will have a couple’s bachata lesson at 8pm. Bachata dance is a 4-count dance and it is originally from Dominican Republic. Today we will dance more slow and romantic variation of original bachata, sensual bachata.❗️ 😍 After the couple’s bachata lesson the evening continues normally with our social dancing till 10pm.

➡️ Bachata will also continue next week. We will replace next Tuesday’s 5.11. salsa lesson with a bachata lesson, which will be held by Lazaro. The lesson will start normally at 6pm. at Gloria! 💃🕺

➡️ Next week’s Thursday’s lesson and salsa evening will be held at Gloria instead of Las Palmas because of a student party. We will remind you of this during the week. 🥳🤩

PS. Rememeber, that we have a Halloween party this week on Saturday at Bepop!