Etusivu · Front page

Autumn Season – Salsa Classes

*** IN ENGLISH BELOW ***
SYKSYN SALSAT TEKEVÄT PALUUN! 🥳💃🏻🕺🏻🎼
Kurssilla opettajana toimii Eija Vatanen
Parisalsan alkeet ja jatkokurssi tiistaisin 20.09 – 29.11.2022
Paikka: Riverian Peltola (Peltolankatu 4 – Luokkahuone F105 ”Peilihuone”)

Parisalsan alkeet:
Tällä kurssilla harjoittelemme kuubalaisen parisalsan perusaskelta ja vartalonkäyttöä soolona sekä peruskuvioita parin kanssa. Et tarvitse aiempaa tanssikokemusta ja tunneille voit tulla itseksesi tai parin kanssa. Tunnilla kierrätetään paria joten kaikki pääsevät tanssimaan! Jos haluat tanssia vain oman parisi kanssa, sekin on ok! 🤗

Parisalsan alkeisjatko: (0,5-1v. tanssitaustaa)
Parisalsan alkeisjatko kurssi on suunnattu jo vähän tanssineille. Kurssi alkaa perusteiden kertaamisella, joten voit hypätä rohkeasti mukaan vaikka salsan tanssimisesta olisi vierähtänyt hetki. Kurssi jatkuu opetellen lisää kuvioita, rytmin ja vartalonkäytön harjoituksilla sekä oman tanssin vahvistamisella! 😎

Kurssit etenevät kauden edetessä, joten kannattaa hypätä mukaan heti syyskuussa! Jos haluat kysyä lisää tai olet epävarma kummalle kurssille sinun kannattaisi osallistua, ota rohkeasti yhteyttä mese tai instaviestillä @salsaeija tai Salsa del Esten kautta. Jos olet jo tanssinut peruskuvioita aiemmin, mutta epävarma vielä perusaskeleesta ja rytmistä, tule mukaan vaikka molemmille tunneille!

Tunnin hinta 7e
Huom. Aloitelija- ja keskitasontunnit pitää maksaa erikseen

Jäsen- ja kausimaksut löytyvät sivuiltamme: https://salsadeleste.com/maksut/
HUOM! Tunneille ei tarvitse ilmoittautua etukäteen.
******
SALSA AUTUMN SEASON STARTS AGAIN! 🥳💃🏻🕺🏻🎼
Teacher at class will be Eija Vatanen.
Beginners and Intermediate classes will be on Tuesdays (20.09-29.11.2022)
Place: Riverias Peltola (Peltolankatu 4 – Classroom F105 ”The mirrow room”)

Description:
Beginner salsa:
In these dance lessons we practice basic steps of salsa cubana and body movements as solo and basic moves with partner. You don’t need previous dance experience or partner to participate. We change partners during the lesson so that everyone has opportunity to dance. Yo can also come with your own partner and if you want to dance without changing partners, it’s also ok! 🤗

Intermediate:
(0.5-1 year dance experience)
Intermediate lessons are designed to those who already have some dance experience. Dance course starts rehearsing basics so it doesn’t matter if it’s been a while since you last time danced salsa. The course proceeds practicing more salsa moves, practicing body movements and finding more confident! 😎

Dance lessons proceeds during the season, so we recommend joining the lesson right from the start. If you have any questions or you are insecure about which lessons to join – feel free to contact and ask more from @salsaeija (messenger or Instagram messages) or by contacting Salsa del Este.

If you already have some dance experience and knowledge for basic steps – but you feel little insecure for example about basic step and rhythm – you are also welcome to attend both classes!

Price for lesson will be 7e
Note: Beginners and intermediate lessons should be paid independently.

You will find payments information from our website: https://salsadeleste.com/payments/
NOTE! You don’t need to sign up to the classes beforehand. 

Меньше

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s