Etusivu

Salsa Social -illat ovat täällä!

salsajouniPsst, älkää kertoko Jounille, että käytimme tämän “Saatana salsaa takaisin Moskovaan-kuvan ;D

Huomenna torstaina se alkaa, viikon toinen salsatunti ja samalla syyskauden avajaiset!

Torstain tuntien vetäjänä paluun tekee tekee monille Joensuun kokeneemmille salsaharrastajille tuttu mies, joka reilun viiden vuoden jälkeen odottaa huomista kuin ensimmäistä koulupäivää:

“Koskaan ei näemmä tiedä mihin viaton kahvittelu voi johtaa. Hyvä näin, sillä comeback salsaan on ollut mielessä tehdä jo monta vuotta. Oma kuviovalikoima on supistunut noin viiteen, mutta imperiumin vastaisku tulee nyt tehtyä mitä mukavimmassa porukassa. Tällä kertaa salsaa ei tarvitse tuoda Joensuuhun vaan toimintamallina on yhdessä harjoittelu. Yritän oman kertausprosessini kautta palvella harrastajia mahdollisimman hyvin ja siinä tuskin naurultakaan vältytään. Torstain Salsa Social-tunnin on tarkoitus toimia perjantain alkeisryhmäläisille viikon toisena treenikertana. Ainakin puolet tunnista mennään siis sen verran helppoja juttuja, että kelkasta tippumisen pelossa ei kenenkään kannata jäädä kotiin. Edistyneemmille tulee kuitenkin vaihtoehtoisia variaatioita ja viimeinen vartti palvelee aina erityisesti heitä. Huippua päästä taas tanssimaan ja toivon torstaille monia mukavia jälleennäkemisiä!”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s