Etusivu

***TÄRKEÄÄ*** TIEDOTUSKÄYTÄNTEET MUUTTUVAT

Salsa del Este luopuu perinteisestä sähköpostiviestinnästä 30.11.2018 mennessä. Tämä tarkoittaa sitä, että emme jatkossa lähetä Gmail-osoitteesta sähköpostia mm. tapahtumista ja tunneista, kuten olemme aikaisemmin tehneet.

Jotta pysyt ajantasalla tapahtumista, tunneista ja muista ilmoituksista, suosittelemme lämpimästi tilaamaan uutiskirjeemme. Uutiskirjeet ovat kotisivuillamme ilmestyvät tiedotteet. Nämä uutiskirjeet saat kätevästi sähköpostiisi lisäämällä sähköpostiosoitteesi nettisivuilla olevaan pienoisohjelmaan.

Alla tarkemmat ohjeet, kuinka uutiskirjeen tilaaminen tapahtuu.

Kuinka tilaan Salsa del Esten uutiskirjeen?

1. Avaa Salsa del Esten kotisivut painamalla tästä.

2. Oikealla sivupalkista löytyy pienoisohjelma (”Liity postituslistalle! Subscribe to our newsletter!”), johon lisätään oma sähköpostiosoite. Huom. mobiiliversiosta löydät pienoisohjelman uutiskirjeiden jälkeen alhaalta.

3. Lisättyäsi sähköpostiosoitteesi paina ”LIITY / SUBSCRIBE” -painiketta.

4. Saat sähköpostiisi ilmoituksen halukkuudesta liittyä postituslistalle. Sinun tulee vahvistaa liittymisesi postituslistalle painamalla sähköpostissa esiintyvää ”Confirm Follow” -painiketta (jos et saanut viestiä, niin muista tarkistaa roskapostikansio varmuuden vuoksi).

5. Saat sähköpostin, että liittymisesi on hyväksytty.

Hurraa! Olet onnistuneesti ilmoittautunut Salsa del Esten postituslistalle!

Mikäli tarvitset apua uutiskirjeen tilauksessa, niin voimme auttaa! Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen salsadelestery@gmail.com, niin ratkaistaan ongelma yhdessä! 🙂

Miksi uutiskirje?

Siirrymme uutiskirjeeseen käytännön syistä. Sähköpostiviestintä on kömpelöä ja ajastaan jäljessä. Lisäksi viestintäkanavien pelaaminen yhteen säästää huomattavasti viestintävastaavien resursseja. Tärkeintä kuitenkin on, että jatkossa

  • saat uutiskirjeet suoraan sähköpostiisi ja löydät samat tiedot myös nettisivuiltamme viiveettä;
  • uutiskirjeet ovat selkeitä, kauniita ja värikkäitä ❤ Niitä on mukava lukea 😉
  • voit halutessasi lopettaa uutiskirjeiden tilauksen helposti itse (esimerkiksi painamalla unsubscribe-painiketta uutiskirjeiden lopussa).

Huomaa, että sähköpostitse saapuvat uutiskirjeet eivät välttämättä näytä kaikkia upotuksia ja muita koukeroita. Mikäli näin on, avaa viesti selainnäkymässä saadaksesi uutiskirjeestä kaikki hyöty irti! 🙂

Vamos baila salsa!

Seuraava uutiskirjeemme ilmestyy piakkoin. Pysy siis kuulolla!

Toivotamme mukavaa salsasyksyä kaikille! 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s