Etusivu

*PÄIVITETTY* Loppukauden ohjelma /// Program until the end of the year

**IN ENGLISH BELOW**

Hei kaikki salserot! 🕺💃

Loppukaudella tanssimme Las Palmasissa tuttuun tapaan torstaisin. Kuitenkin itsenäisyyspäivänä jätetään Las Palmasin perinteinen salsailta väliin. Sunnuntain keskitason kursseja on jäljellä enää kaksi (18.11. & 2.12.), joten kaikki rohkeasti mukaan! 🙂

Merkkaa syyskokous ja pikkujoulut kalenteriin jo nyt! Syyskokous ja pikkujoulut pidetään 14.12. Laulutalolla (Kauppakatu 51). Aloitamme syyskokouksen merkeissä klo 18.30 ja pikkujoulut klo 19.30. Tule mukaan asettumaan ehdolle hallitukseen, vaikuttamaan Salsa del Esten toimintaan ja viettämään kauden rennoimpaa salsailtaa 🙂

Tiesithän, että voit lisätä Salsa del Esten Google-kalenterin omaan henkilökohtaiseen Google-kalenteriin. Näin sinun ei tarvitse jatkossa lisätä tulevia tapahtumia itse, vaan teemme sen puolestasi! 😉 Salsa del Esten Google-kalenterin löydät nettisivuilta sivupalkista tai tämän uutiskirjeen lopusta (toimii vain selainnäkymässä).


Hey all salsa lovers! 🕺💃

The season is about to end, but don’t you worry! We still continue dancing on Thursdays as usual except on 6th of December (independence day) when there’s no salsa evening in Las Palmas. On Sundays (18th of November & 2nd of December) we will have last intermediate lessons. Hope to see you there! 🙂

Long waited general meeting and pre-Christmas party is coming so have your calendars prepared! We will gather up on 14th of December in Laulutalo (Kauppakatu 51). We will start the meeting at 6:30 p.m. after which we will continue with the pre-Christmas party at 7:30. We hope to see you at the meeting in which you may run for the board, make a difference in Salsa del Este strategy and enjoy the most fun salsa party yet in this season!

Did you know that you can add Salsa del Este Google calendar to your own Google calendar? It’s easy! Just go to our website, find the calendar from this newsletter or the sidebar and add it! This way you don’t have to add our events in future manually – we will do it for you 😉

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s