Etusivu · Front page

Lattari-illat Botanialla ja ilmainen vuosikortti SdEn jäsenille! /// Latin evenings at Botania and free annual cards for SdE members!

Tammikuun bileistä innostuneina kesällä järjestetään kolme lattari-iltaa Botanialla! Iltamat järjestetään keskiviikkoiltaisin eli salsat siirretään laiturilta Botanialle. Botanian illoissa on lisäksi soolo-opetusta tarjolla. Lattari-illat järjestetään Botanian ulkopuutarhassa. Nyt onkin mahtava tilaisuus salsata keskellä vehreää tropiikkia! 😎 🌴🍍

SdE:n jäsenille Botanian vuosikortit

Yhteistyön kunniaksi Botania lahjoittaa kaikille vuoden 2019 tähän mennessä liittyineille Salsa del Esten jäsenille vuosikortin veloituksetta. HUOM: kortin voi hakea omalla nimellä Botanialta 17.6. mennessä. Otathan henkilöllisyystodistuksen mukaasi. Tämä etu kannattaa käyttää hyväksi! 😊😍

Botania-illat lyhyesti:

MILLOIN: Keskiviikkoisin 19.6., 17.7. ja 14.8. klo 18-21.

MITÄ: Vapaata tanssia sekä vaihtuvia soolo-opetuksia.

HINTA: Jäsenet saavat Botanian vuosikortin ilmaiseksi. Haethan kortin 17.6. mennessä Botanialta. Ei-jäseniä koskee Botanian normaali hinnasto.

ENGLISH:

The January party at Botania left us so excited that we will this Summer have three more parties at Botania! The latin evenings will be held on Wednesdays which means shifting those laiturisalsa evenings from the pier to Botania. In addition to social dancing, the Botania latin evenings include different solo classes. The latin evenings will be held in the open-air garden so this is a great opportunity to dance salsa in the green tropics! 😎🌴🍍

Botania cards for SdE members for free

For this cooperation, Botania presents annual cards for free for all 2019 Salsa del Este members who have joined as a member by now. This means that in addition to these latin evenings, with this card you will be able to visit Botania whenever you wish until end of 2019. NOTE: you can pick up your card at Botania by 17.6., and remember to take an ID with you. Don’t miss this great possibility! 😊😍

Botania latin evenings in a nutshell:

WHEN: Wednesdays 19.6., 17.7. and 14.8. at 6-9p.m.

WHAT: Social dancing and different solo classes.

PRICE: SdE members get Botania’s annual cards for free. Please pick up your card at Botania by 17.6. For others, the price is the regular Botania price.

Yksi vastaus artikkeliiin “Lattari-illat Botanialla ja ilmainen vuosikortti SdEn jäsenille! /// Latin evenings at Botania and free annual cards for SdE members!

  1. Hei Salsa del Este

    Olen maksanut jäsenmaksun 24.3.19 ja se on kirjattu 25.3.19. Kävin eilen Botanialla hakeakseni Botania- kortin, mutta nimeäni ei löytynyt. Voitteko hoitaa asian Botanian suuntaan, että lisäävät nimeni. Ystävällisin terveisin ja v.p. Anita Halonen 0505306396

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s