Etusivu

We are looking for a teacher!

*IN ENGLISH BELOW

Pidätkö kuubalaisista rytmeistä ja tanssin ilon jakamisesta? Onko sinulla kokemusta tanssin opettamisesta? Jos kyllä, saatat olla juuri etsimämme henkilö! Etsimme salsa-opettajaa aloittelevien kurssille syyskaudelle (kurssit alkavat lokakuun alussa ja joulukuun puolessavälissä!) Jos kiinnostuksesi heräsi, lähetä meille sinun CV 15. Syyskuuta mennessä osoitteeseen: salsadelestery@gmail.com

///

Do you like cuban rhythms and sharing the joy of salsa dancing? Do you also have teaching experience? Then you might be exactly what we need! We are looking for a salsa teacher for beginner’s course for the autumn semester (classes starting beginning of October and end mid December!)

If you are interested, send us your CV at salsadelestery@gmail.com until 15th of September.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s