Etusivu

Weekend Latino: Kizomba, Semba & Bachata & Afterparty! đŸ’ƒđŸ•ș

In English below*

Viikonlopun intensiivikurssi!

Lauantai:
14-15.30: Kizomba, perusteet
15.30-17.00: Semba, perusteet
Sunnuntai:
10-11.30: Bachata, perusteet
11.30-13.00: Bachata jatkotaso

MILLOIN: Lauantaina 26.09. klo 14-17 ja sunnuntaina 27.09. klo 10-13
MISSÄ: Terveysliikuntakeskus Kuntokikka
Nurmeksentie 4, 80100 Joensuu
HINNAT:
– Koko viikonloppu: 50 euro / 40 euro SdE:n jĂ€senet, opiskelijat, elĂ€kelĂ€iset ja työttömĂ€t.
– Lauantai: 30 euro / 25euro SdE:n jĂ€senet, opiskelijat, elĂ€kelĂ€iset ja työttömĂ€t.
– Sunnuntai: 30 euro / 25euro SdE:n jĂ€senet, opiskelijat, elĂ€kelĂ€iset ja työttömĂ€t.
1,5h = 15 euro / 13 euro SdE:n jÀsenet, opiskelijat, elÀkelÀiset ja työttömÀt.

📬ILMOITTAUTUMINEN
Ilmoittaudu tÀmÀn linkin kautta: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdmX8ZEeM145mGlxUwQR7T-vwLxDunkHzJAcv_QtUsS0aUFlA/viewform
Ilmoittaudu 20.9. mennessÀ. Kurssimaksut kÀteisellÀ. Huomaathan ettÀ ilmoittautumiset ovat sitovia. Ilmoittautuneille lÀhetetÀÀn infosÀhköposti ilmoittautumisajan pÀÀtyttyÀ. Huomioimme ilmoittautumisessa paritasapainon, joten kerrothan lomakkeella, jos ilmoittaudut parin kanssa. Myös parin tulee tÀyttÀÀ lomake erikseen.

❀ LĂ€mpimĂ€sti tervetuloa mukaan! ❀

PidÀtÀmme oikeuden muutoksiin*

MITÄ TANSSITAAN ?
Kizomba on angolalainen paritanssi. Kizomba tarkoittaa kimbundun kielellĂ€ ”juhlaa”. Angolassa kizombaa tanssitaan erilaisissa tilaisuuksissa hĂ€istĂ€ hautajaisiin, sekĂ€ kotona perheen ja ystĂ€vien kesken! Kizomballe ominaista on rytmikĂ€s ”kĂ€vely” jota korostaa ginga eli lajityypillinen vartalonliike. Eurooppaan rantautuessaan laji on toiminut inspiraationa monille uusille tanssilajeille, kuten ”urbankiz” ja ”kizomba fusion”. EthĂ€n kuitenkaan sekoita nĂ€itĂ€ toisiinsa, sillĂ€ aito kizomba on kotoisin Angolan kaduilta!
Kizomba video: https://youtu.be/W51JJo69H8k

Semba on angolalainen paritanssi. Semba ja kizomba hyödyntÀvÀt joitakin samankaltaisia askelkuvioita, mutta semba on leikkisÀmpi! Semballa on pitkÀ historia Angolassa, ja siitÀ on periytynyt mm. juuri kizombakin. Semballe tyypillistÀ on pienet temput ja monipuolinen jalkatyöskentely.
Semba video: https://youtu.be/_8Uj2EVGM4E

Bachata on Dominikaanisesta tasavallasta kotoisin oleva paritanssi. Bachata perustuu 8-tahtiseen liikkeeseen, mutta omaa myös paljon erilaisia kuvioita ja jalkatyöskentelyĂ€! Bachatamusiikki tarjoaa selkeĂ€n ja koukuttavan rytmin! Eurooppaan rantautuessaan laji on toiminut inspiraationa monille uusille tanssityyleille, kuten ”sensual bachata” ja ”fusion bachata”.
Bachata video: https://youtu.be/u93xnPxyhdU

KUKA OPETTAA ?
Meghdoot ja Aretta ovat kuopiolainen tanssipari, jotka ovat opettaneet yhdessĂ€ nyt pÀÀlle 2 vuotta. PienyrityksensĂ€ Tanssi Kuopio kanssa he jĂ€rjestĂ€vĂ€t salsan, bachatan ja kizomban viikkotunteja, sekĂ€ erilaisia maksuttomia tanssitapahtumia lĂ€hes kuukausittain! YhteensĂ€ tanssivuosia parilla on jo yli 10. Meghdoot ja Aretta matkustavat jatkuvasti oppimaan lisÀÀ tanssien ammattilaisilta erilaisilla kursseilla ja workshopeille. Esimerkiksi Aretta on erikoistunut sembaan ja kizombaan, ja treenaakin niitĂ€ sÀÀnnöllisesti Angolassa lajin parhaimmiston kanssa. Aretta on myös opettanut lajeja kansainvĂ€lisesti angolalaisen tanssimestari ”Silvio do Semba”n kanssa.
LisÀÀ tietoja: https://www.facebook.com/meghd.aretta

Afterparty!

Tule laittamaan kurssilla opittuja askeleita kÀyttöön ja nauttimaan tanssin sykkeestÀ! Illan DJ:nÀ toimivat opettajanne Aretta & Meghdoot.
Jos et pÀÀssyt osallistumaan kurssille, ei hÀtÀÀ!
Tanssilattia on kaikille avoin.
Musiikki 60% kizomba ja semba, 40% salsa ja bachata!
Tule mukaan tanssimaan! 😁💃đŸ•ș

MISSÄ: Bepop
MILLOIN: 26.9. klo 19 – 23
SisÀÀnpÀÀsy narikkamaksun hinnalla!

LisÀÀ tietoja: https://www.facebook.com/events/1159028071143042/ & https://www.facebook.com/events/603789323667659/

In English:

Weekend intensive dance course!

Saturday
14 – 15:30 Kizomba basics
15:30 – 17:00 Semba basics
Sunday
10-11.30: Bachata basics
11.30-13.00: Bachata intermediate

There will be breaks in between the lessons.

WHEN: Saturday 26th of September from 2pm to 5pm and Sunday 27th of September from 10am to 1pm.
WHERE: Terveysliikuntakeskus Kuntokikka
Nurmeksentie 4, 80100 Joensuu
PRICES:
– Whole weekend: 50 euro / 40 euro SdE members, students, unemployed and pensioners
– Saturday: 30 euro / 25 euro SdE members, students, unemployed and pensioners.
– Sunday: 30 euro / 25 euro SdE members, students, unemployed and pensioners.
1,5h = 15euro / 13 euro for members of SdE, students, pensioners and unemployed.

📬 SIGNING UP:
Sign-up following the link bellow: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdmX8ZEeM145mGlxUwQR7T-vwLxDunkHzJAcv_QtUsS0aUFlA/viewformPlease enroll by the 20th of September. Course payments in cash on the spot. Note that enrollments are binding. We well send an email with further info about the course after the enrollment period has ended. We will balance the partners during sign up period so please inform us on the form if you are coming with a partner. The partner needs to fill the form too.

❀WELCOME! ❀

We hold the right to any changes regarding the course.*

WHAT WILL WE DANCE ?
Kizomba is an Angolan couple dance. Kizomba means “celebration” in the Kimbundu language. In Angola, kizomba is danced on various occasions from weddings to funerals, as well as at home with family and friends! Kizomba is characterized by a rhythmic “walk” that is accentuated by Ginga, a species-specific body movement. Landing in Europe, the dance has served as an inspiration for many new dance genres, such as “urbankiz” and “kizomba Fusion”. However, don’t confuse these with each other, as the genuine kizomba comes from the streets of Angola!
Kizomba video: https://youtu.be/W51JJo69H8k

Semba is an Angolan couple dance. Semba and kizomba take advantage of some similar step patterns, but semba is more playful! Semba has a long history in Angola, and has inherited for example kizomba as well. Semba is characterized by small tricks and versatile footwork.
Semba video: https://youtu.be/_8Uj2EVGM4E

Bachata is a couple dance from Dominican Republic. Bachata is based on 8-stroke movement, but also has a lot of different patterns and footwork! Bachata music offers a clear and addictive rhythm!Landing in Europe, the dance has served as an inspiration for many new styles, such as “sensual bachata” and “Fusion bachata”.
Bachata video: https://youtu.be/u93xnPxyhdU

WHO ARE OUR TEACHERS ?
Meghdoot and Aretta are a dancing pair from Kuopio who have been teaching together for over 2 years now. With their company Tanssi Kuopio, they organize weekly lessons in salsa, bachata and kizomba, as well as various free dance events almost every month! In total, the couple has more than 10 years of dance experience. Meghdoot and Aretta are constantly traveling to learn more from dance professionals at various courses and workshops. Aretta, for example, specializes in semba and kizomba, and she parctices them regularly in Angola with the best of the best. Aretta has also taught semba internationally with the Angolan dance master “Silvio do Semba”.
More info at: https://www.facebook.com/meghd.aretta 

Afterparty!

Let’s practice all the fun steps and figures we learned on the course while enjoying the great tunes played by our teachers and DJs for the night Aretta & Meghdoot!
And even if you didn’t have the time to attend the intensive course, don’t worry! The dance floor will be open to anybody regardless of your skills!
Music 60% kizomba and semba, 40% salsa and bachata! Join us on the dancefloor! 😁💃đŸ•ș

WHERE: Bepop
WHEN: 26th of September, 7pm – 11pm
Entrace is free, only cloakroom fee applies!

More info: https://www.facebook.com/events/1159028071143042/ & https://www.facebook.com/events/603789323667659/

Vastaa

TÀytÀ tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisÀÀn:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissĂ€. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissĂ€. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissĂ€. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttÀ palveluun %s